Förlåt, men nu kan jag inte hålla mig längre. Jag måste få dela med mig av ett middagstips från Anna Book!
Fiskpinneburgare! Jag har äntligen funnit min överman i vem som kan vara mest påhittig med halvfabrikat! Det roligaste med bilden är dock alla de som kommenterar och undrar över ”receptet” till denna ”maträtt” och att någon godhjärtad person pedagogiskt försökt förklara hur man ”steker fiskpinnar tills de blir gyllene” och informerar om att man inte behöver tillaga hamburgerbröd, utan kan servera dem precis som de är! ”Salladen behöver du bara dra av” dessutom.
Jag vet inte vad som är ironiskt och inte nuförtiden, men det är iallafall väldigt roligt att skriva ut recept och avancerade instruktioner när man egentligen ser allt som krävs på bilden.
I egenskap av halvfabrikatsälskare så blir jag dock väldigt stressad när jag ser fiskpinnarna ligga upplagda på ett fat utan lock sådär. Alla vet ju att fiskpinnarna tappar spänst och blir väldigt slappa om man inte stänger in dem snabbt efter tillagningen. KRISPET försvinner!!!
Avslutar det här inlägget med ett tips från en annan av Anna Books instagramföljare.
”Lägg en fiskpinne i korvbröd för de minsta.. ??”
Mums!