WE JUST KENT GET ENOUGH

7:15 30 Jun 2012

Alltså, vi måste prata om Kents spelning igår. Jag (Christopher) var som så många andra emogays totalt besatt av bandet i högstadiet och satt hemma och snyftade till Ingenting någonsin under täcket i mitt pojkrum utanför Linköping för att någon hen aldrig tittade på mig tillräckligt mycket under tysklektionerna. Som 14-åring hamnade jag längst fram under deras omtalade konsert på Stockholms stadion och ett av mina späda tonårsrevben krossades mot kravallstängslet samtidigt som jag vrålade med i Pojken med hålet i handen. Sedan dess har jag sett bandet cirka 15 gånger och det brukar nästan alltid vara bra, och det var det även igår. Inledningen med den över tjugo år gamla Havsänglardängan Ögon som sedan gick över till Klåparen var om nom nom! OCH VILKET JÄVLA SNYGGT LJUS OCH VILKEN AMAZING BILDPRODUKTION!!!!!!!! Allt var såååå jävla snyggt, inklusive Jocke Berg som åldrats sjukt väl och förmodligen förvandlats till Sveriges most sexy 42-åring. Dessvärre blev det inget hångel backstage efter giget. Vi skyller det på regnet.

Idag har vi ätit Borlänges kanske sämsta tacobuffé (på samma ställe beställde ett par som såg ut som en klassisk lärarpraktikantduo en flaska fulskumpa för 995:-) och besökt vår första föreläsning på Gracelandscenen. Vår nya bff Henrik Torehammar pratade framtidsoptimism med storchefen Margret och lillchefen Parisa och vi fick bland annat höra att vi ej bör frukta Kinas ekonomiska expansion och att Margret ”fullständigt skiter i miljön”.

Namnet på hela Sveriges läppar är förståeligt nog Rihanna och vi ser precis som alla andra festivalare fram emot att skaka våra rnb-rövar klockan 00:00. Tills dess njuter vi av Anna Ternheim, Kristian Anttila och bärs på ”VIPOMRÅDET” tillsammans med Arne Hegerfors(?!).

CHRISTOPHER & SEBASTIAN

3 kommentarer | “WE JUST KENT GET ENOUGH”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. oROSHJÄRTA skriver:

  åh gud!

 2. Mirre skriver:

  Stort att din kentrecension finns länkad på kent.nu´s forumsida:
  http://forumet.kent.nu/showthread.php?9467-N%F6jesguiden-om-kent
  =)

 3. safetoto skriver:

  Your writing is perfect and complete. safetoto However, I think it will be more wonderful if your post includes additional topics that I am thinking of. I have a lot of posts on my site similar to your topic. Would you like to visit once?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg