Avicii klar för Summerburst

8:04 27 Nov 2014

Idag torsdag släpps biljetterna till nästa års Summerburst som går av stapeln den 29-30 maj i Göteborg och den 12-13 juni i Stockholm. Det är femårsjubileum för festivalen som i dagarna gått ut med Avicii som sitt stora dragplåster. DJ:n spelade även på första upplagan av Summerburst.

– Det ska bli riktigt kul att komma tillbaka och stå på Summerbursts scen igen, säger Avicii i ett pressmeddelande. Det var 5 år sedan sist och jag kommer aldrig glömma den jag känslan jag hade inom mig när jag spelade på Summerburst första gången.

Spelningarna i Göteborg och Stockholm blir Aviciis enda i Sverige under 2015. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp