Azealia Banks och Interpol till Uddevalla Solid Sound

1:08 15 Apr 2015

Uddevalla Solid Sound visar att förra årets Angel Haze-bokning inte var någon slump med att dubbla andelen internationella akter till sommarens festival. Azealia Banks och Interpol kommer till Bohuslän i sommar.

Det som började som en liten stadsfestival för fyra år sen har växt till sig ordentligt, och i år är alltså andra året i rad man hämtar bokningar från USA. Såväl outspoken rapparen Azealia Banks som indieklassikern Interpol gör 2015 års enda spelningar på svensk mark under Uddevalla Solid Sound. Vill du höra 212 live i sommar vet du alltså var du ska åka.

Läs också: Coachella visar vad vi har att vänta under festivalsommaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp