Röster från Coachella

2:32 15 Apr 2015

Festivalbloggen stannade några personer och tog tempen på Coachella. Vilka är de och var kommer de ifrån? Vad har de gillat bäst hittills och vad ser de fram emot?

 

”Det ska bli spännande att se om Drake tar med sig någon gästartist!”

Namn: Marcella och Simi

Kommer från: San Francisco

Gör: Studerar (Marcella) och jobbar på Facebook (Simi)

”Det här är tredje gången är på Coachella. Vi älskar det, det är den bästa helgen på hela året!  I år har allt som spelats i tältet på  The Do LaB varit roligast, och så The Weeknd såklart. Det är svårt att slå förra årets överraskning, när Beyoncé dök upp på Solanges spelning. Men vi ser fram emot att se om Drake tar med sig någon på scen!”

 

”Det här är den bästa familjeresan man kan tänka sig”

Namn: Allen och Diana Mungcal med sönerna Nicolas, 21, Seville, 15 år och Dylan, 4. 

Kommer från: Los Angeles

”Det är underbart att åka hit med hela familjen. På Coachella finns något för alla.”

 

”Vi är här på en galen möhippa!”

Namn: Sandra och Linda

Kommer från: San Francisco

Gör: Studerar

”Vi lärde känna varandra för en massa år sen och vi har alltid pratat om att åka till Coachella. Nu när vår kompis ska gifta sig slog vi änligen till och bestämde oss för att ha möhippan här! Det är väldigt skönt att ta en paus från solen och lägga en ansiktsmask. Den här möhippan är helt galen!”

 

”Jag får rabatterat pris på biljetterna”.

Namn: Nicole

Kommer från: Coachella Valley

Gör: Studerar

Jag kommer från Coachella Valley, så det är alltid en massa kompisar som bor hos mig under festivalen. Det här är min tredje gång och jag kommer nog aldrig att sluta köpa biljetter till Coachella? Jag får köpa dem till ett bättre pris och får dessutom lite förtur. Något ska man väl ha för att man bor här. Jag vet att Coachella drar in jättemycket pengar och det hjälper det lilla samhället här. Det byggs nya vägar och folk kan hyra ut sina bostäder jättedyrt. I år pratar alla om Drake, mina kompisar är galna i honom. Jag gillar honom också. Det är väl bara killar som driver med honom på internet? De är bara avundsjuka på att han får så många tjejer.”

”Syns det på oss att vi är svenskar?”

Namn: Alice, Lisa, Joakim

Kommer från: Stockholm

Gör: Stylist (Alice) Studerar (Lisa) Programmerar (Joakim)

Lisa – Det är så många artister från Skandinavien här i år. Lykke Li, Kygo, och så Alesso och Axwell ^ Ingrosso. Det syns kanske att vi är svenskar? Bäst hittlills har varit Tame Impala och Lykke Li. Det ska bli kul att se Florence and the Machine också. 

Joakim- Jag ser jättemycket fram emot att se Drake live. Jag tror att folk gillar att skämta om Drake för att han ser så snäll och gullig ut. Man vill bara krama om honom, han ser ut som en nallebjörn. När han var med i tv-serien Degrassi:The Next Generation spelade han en så töntig roll och den stämpeln är nog svår att ta bort. 

Alice – Alla älskar Drake. Min tjejkompis trycker upp trosor med Drake-mönster på, de är rätt fina faktiskt. 

 

”Det tog ett tag att få till den perfekta färgen”

Namn: Chris

Gör: har blått skägg och hår.

”Coachella är så kul, det är en enda stor fest och jag tänkte vara lite galen i år. Du är inte den första som vill fotografera mig, haha! Men jag vågar inte vara med på bild om inte min kompis är med. Visst är han gullig?”

Läs även om hur den allmänna stämningen är på Coachella och tre tecken på att internet omöjligt kan få nog av Drake. 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg