Pool Party i Palm Springs

7:58 14 Apr 2015

Enligt säkra källor byggdes Palm Springs för att man skulle kunna ha ordentliga pool partyn. Därför känns det rimligt att ta en paus från Coachella ett par timmar för att bada med modeeliten.

Hotell Saguaro i Palm Springs

”Va, har ni armband för att gå på Coachella? Vad seriösa ni är” fnissar några tvättbrädekillar i pastellfärgade badbyxor. De har åkt ner från Los Angeles över helgen för att mingla och dricka gratisdrinkar. Jag klandrar dem inte. Oavsett om det finns en världsberömd festival en bit bort eller ej, så är det ljuvligt att svalka sig i skuggan av parasoll inne i Palm Springs.

Vi doppar våra trötta festivalfötter i poolen och låter våra huvuden bli lätta av immiga drinkar och obskyr discomusik. Kisar man lite förstrött på alla tjejer med virkade miniklänningar och stora solglasögon kan man tro att det är sent sextiotal, vilket också var tiden då Palm Springs peakade som pool party-stad. Då var det främst ett ställe dit Hollywoodskådisar åkte över helgen för att festa och ta igen sig. På den tiden var kontrakten med filmbolagen så stränga att många skådespelare inte fick åka för långt från inspelningsplatserna och då var Palm Springs i en perfekt radie från Hollywood. De livegna stackarna till skådisar fick klara sig bäst de kunde bland lyxvillorna.

Atlanta de Cadenet Taylor och Alexa Chung

Hittills har vi inte sett några kändisar på festivalområdet (förutom Marnie The Dog) och det visar sig ha en enkel förklaring – de flesta kommer inte längre än en liten bit utanför sina hotellrum i Palm Springs. På just den här festen spelar dj:n Mia Moretti samt allkonstnärerna Alexa Chung och modellen Atlanta de Cadenet Taylor skivor för gäster med svinhöga klackar och bikinis. Jag har sällan sett så hög koncentration av snygga människor på så liten yta och effekten är något skrämmande. Eller så är det känslan av att vara med i en musikvideo från nittiotalet som gör en vimmelkantig. Ni vet, där folk står och dansar töntigt på olika podier och någon rappar i förgrunden.

Efter ett tags badande, minglande och klirrande får vi panik – Coachella då? Det är ju varken sextiotal eller nittiotal, det är år 2015 och det är den 11 april och Chet Faker börjar spela om en halvtimma! Vi springer till bussen och missar konserten med några minuter. Men vad är väl en helg i Palm Springs utan ett pool party? frågar vi varandra och resonerar som pastellpojkarna. Ingenting.  

Läs även: Coachella visar vad vi har att vänta under festivalsommaren

En kommentar | “Pool Party i Palm Springs”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andrea skriver:

  Jag var mycket lycklig att hitta Dr.Oduduwa kontaktadress online blogg under min sökning efter äktenskapsrådgivning och kärlek expert online webbplats. Jag heter Andrea Maria från Stockholm-Sverige, för några dagar sedan läste jag en kommentar från en spansk dam som heter Katie. Hon delade sitt vittnesbörd om hur hon möter sin sanna kärleksman (hon hittar en livspartner) efter att ha varit ensamstående i omkring 14 år , men omedelbart kontaktar hon en andlig healare {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} för att luncha en kärleksspell av attraktions- och kärleksspell för att bryta alla band av ensamhet. Två veckor efter att hon hittar äkta kärlek, och idag är hon förlovad och blir beredd på Christman och New Year semester för att fira kärlek med sin nya, hittade kärlek. Jag var mycket glad för att hon delar hennes kärleksbevis och hur hon hittar sådan mirakulös hjälp, jag kopierade e-postadress.
  För några dagar sedan kom jag ihåg att skicka e-postmeddelanden till samma man och frågade efter hans helo. Jag gjorde också för att återställa mitt äktenskap också locka mer kärlek och lita på min kärleksrelation med Ambrose, min man. vi är gifta i mer än 6 år och ändå lämnar varandra, jag har försökt flera gånger att bjuda in honom komma och bygga ett lyckligt hem med våra två barn, han kommer inte hålla med för att han var rädd för äktenskapsliv och kanske jaga andra yngre tjejer i tro, jag älskar den här mannen och jag vill att mina barn ska växa tillsammans med honom med en fullständig familj, jag gjorde allt för att få hjälp över hela världen tills jag träffade Oduduwa e-postadress Jag är glad att jag kopierade sin e-postadress från den postade kommentaren och skickade ett meddelande till honom och begär hjälp eftersom det enkla och enkla steget ändrade mitt liv till glädje och glädje idag, Oduduwa Kraftfull andlig man reddar mitt äktenskap, han gjorde allt älska stavning på min vägnar under midnatt timmar på sitt tempel enligt honom. Jag gör ingenting bara, jag blev ombedd att ge stavningsprodukter som behövs för att göra stavningsförälskelse stavningsböner, jag följde strikt och följde alla instruktioner när jag köpte alla stavningsobjekt som krävdes för stavkraft att aktivera. Jag gjorde allt nödvändigt för att jag tror på vad jag vill till jul för mina barn lovade jag mina barn vi alla går ut på julen semester med sin pappa kommer med oss, så jag måste uppfylla mitt löfte till mina barn, jag gjorde allt möjligt bäst för snabb och brådskande lösning, jag kunde inte har gjort det möjligt utan Baba Oduduwas hjälp, det stora jag skulle ha gett upp och trodde att min man såg någon annan, då var vi färdiga. Jag är glad att jag fattade ett djärvt trossteg och idag är jag väldigt glad att leva tillsammans med min älsklingsman och mina barn är lyckliga.
  Jag lovade Dr.Oduduwa, jag delar mitt vittnesbörd mot världen när jag träffar hans kontakt på nätet bloggen kommentar eftersom det här sparar mitt liv och äktenskap, så därför kommer jag att vilja dela för att rädda andra eftersom jag tror att de flesta passerar helvetet i namn av falsk kärlek och äktenskap fungerar inte, idag läser du detta har du större möjlighet att kontakta Droduduwa för sådan hjälp och andra frågor som följer; … Kärlek stava del för att hitta och upptäck sant kärlek ,
  Kärlek Relation Counseling, Byggnadstro och engagemang i äktenskapsförhållande, Sätta tillbaka sant kärlek och bryr sig om varandra, Skilsmässa fall lösning, Sluta rättsfallet på Child Custody, Love stava för att få tillbaka förlorad kärlek etc.
  Det här arbetet är mirakel och jag är tacksam för den här andliga äktenskapshelgen som hjälpte mig. Jag rekommenderar honom för alla som har ett äktenskap eller förhållande kris idag, snabbt konsultera den här andliga stavningen för att återvända ex kärlek.
  Obs: Vänligen detta för endast de som är desperata och fast beslutna att hitta sann kärlek och återställa tillbaka brutet äktenskap ska skicka meddelande för att kontakta Oduduwa för hjälp e-postadress: {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG