Drakes konsert var inte helt hundra

6:06 15 Apr 2015

Så var det dags att skriva om Drakes omtalade konsert, som avslutade festivalhelgen på Coachella. Men trots förväntningarna och de många hitsen upplever Festivalbloggen att internetfenomenet Drake är större än Drake som liveartist.

Drake är en halvtimma försenad. ”Han rullar säkert bort dammet från sina byxor bakom scen” säger en kille till sin kompis och refererar till det här. Till slut gör Drake entré, helt ensam med bara en videobakgrund till sällskap. Han river av Legend till publikens jubel. Drake tackar så hjärtligt och berättar att det är en väldigt speciell kväll för honom. Hans mamma ringde nämligen honom före konserten och bad honom om en tjänst. ”Javisst mamma, jag gör vad som helst för dig i hela världen”. Publiken skrattar, det är roligt att han kan leka med bilden av sig själv som gulleplutt. Drake citerar: ”Jag vill att du dödar den här konserten, min son”. ”Jag sa – så klart mamma, jag lovar!”

Och sen försöker han göra det. Han vet precis vad publiken vill ha och hur den ska charmas. Drake kör alla sina hits, trycker in ”Coachella” i så många textrader som möjligt, skapar allsång till Tuesday och berömmer publiken under hela konserten. Det är lite för välstrukturerat, men det funkar tack vare att publiken vill ha kul. De har betalat dyra pengar, längtat under flera månader och tagit på sig sina finaste t-shirts med Drakemotiv. De vill känna att de bevittnar en legend, och sjunger med allt de kan när Drake sjunger att han är en.

Ett spänt och förväntansfullt fan någon timma innan Drakes konsert ska börja. 

Publikens förväntningar är nästan på väg att infrias, men stämningen som Drake lyckats skapa under sin spelning går helt förlorad när Madonna kommer in på scenen. Först – förvirringen. Vem är det? Är det Beyoncé (önsketänkande)? Eller kanske Britney? Nej, det är Madonna som dansar på en stol iförd höga lackstövlar. Sedan följer momentet som skapat störst buzz på internet, kyssen, tvånglet, övergreppet (?). Läs här om när chefredaktör Amat reder ut vad som hänt.

Drake avslutar prydligt med en pianoversion av Legend i ett fejkat regn. Kanske är publiken trött efter tre dagars festivalande, eller så blev konserten i sin helhet faktiskt aningens sömnig? Kunde han inte ha tagit ut svängarna lite mer? Låtit konserten tala för sig själv, och inte låtit Madonnamomentet skapa djupast avtryck? Det måste konstateras att internetfenomenet Drake nästan är större än Drake som liveartist. Våga säg att Drakes konsert inte var helt hundra!

Läs också: Madonna kysste förvånad Drake.

En kommentar | “Drakes konsert var inte helt hundra”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andrea skriver:

  Jag var mycket lycklig att hitta Dr.Oduduwa kontaktadress online blogg under min sökning efter äktenskapsrådgivning och kärlek expert online webbplats. Jag heter Andrea Maria från Stockholm-Sverige, för några dagar sedan läste jag en kommentar från en spansk dam som heter Katie. Hon delade sitt vittnesbörd om hur hon möter sin sanna kärleksman (hon hittar en livspartner) efter att ha varit ensamstående i omkring 14 år , men omedelbart kontaktar hon en andlig healare {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} för att luncha en kärleksspell av attraktions- och kärleksspell för att bryta alla band av ensamhet. Två veckor efter att hon hittar äkta kärlek, och idag är hon förlovad och blir beredd på Christman och New Year semester för att fira kärlek med sin nya, hittade kärlek. Jag var mycket glad för att hon delar hennes kärleksbevis och hur hon hittar sådan mirakulös hjälp, jag kopierade e-postadress.
  För några dagar sedan kom jag ihåg att skicka e-postmeddelanden till samma man och frågade efter hans helo. Jag gjorde också för att återställa mitt äktenskap också locka mer kärlek och lita på min kärleksrelation med Ambrose, min man. vi är gifta i mer än 6 år och ändå lämnar varandra, jag har försökt flera gånger att bjuda in honom komma och bygga ett lyckligt hem med våra två barn, han kommer inte hålla med för att han var rädd för äktenskapsliv och kanske jaga andra yngre tjejer i tro, jag älskar den här mannen och jag vill att mina barn ska växa tillsammans med honom med en fullständig familj, jag gjorde allt för att få hjälp över hela världen tills jag träffade Oduduwa e-postadress Jag är glad att jag kopierade sin e-postadress från den postade kommentaren och skickade ett meddelande till honom och begär hjälp eftersom det enkla och enkla steget ändrade mitt liv till glädje och glädje idag, Oduduwa Kraftfull andlig man reddar mitt äktenskap, han gjorde allt älska stavning på min vägnar under midnatt timmar på sitt tempel enligt honom. Jag gör ingenting bara, jag blev ombedd att ge stavningsprodukter som behövs för att göra stavningsförälskelse stavningsböner, jag följde strikt och följde alla instruktioner när jag köpte alla stavningsobjekt som krävdes för stavkraft att aktivera. Jag gjorde allt nödvändigt för att jag tror på vad jag vill till jul för mina barn lovade jag mina barn vi alla går ut på julen semester med sin pappa kommer med oss, så jag måste uppfylla mitt löfte till mina barn, jag gjorde allt möjligt bäst för snabb och brådskande lösning, jag kunde inte har gjort det möjligt utan Baba Oduduwas hjälp, det stora jag skulle ha gett upp och trodde att min man såg någon annan, då var vi färdiga. Jag är glad att jag fattade ett djärvt trossteg och idag är jag väldigt glad att leva tillsammans med min älsklingsman och mina barn är lyckliga.
  Jag lovade Dr.Oduduwa, jag delar mitt vittnesbörd mot världen när jag träffar hans kontakt på nätet bloggen kommentar eftersom det här sparar mitt liv och äktenskap, så därför kommer jag att vilja dela för att rädda andra eftersom jag tror att de flesta passerar helvetet i namn av falsk kärlek och äktenskap fungerar inte, idag läser du detta har du större möjlighet att kontakta Droduduwa för sådan hjälp och andra frågor som följer; … Kärlek stava del för att hitta och upptäck sant kärlek ,
  Kärlek Relation Counseling, Byggnadstro och engagemang i äktenskapsförhållande, Sätta tillbaka sant kärlek och bryr sig om varandra, Skilsmässa fall lösning, Sluta rättsfallet på Child Custody, Love stava för att få tillbaka förlorad kärlek etc.
  Det här arbetet är mirakel och jag är tacksam för den här andliga äktenskapshelgen som hjälpte mig. Jag rekommenderar honom för alla som har ett äktenskap eller förhållande kris idag, snabbt konsultera den här andliga stavningen för att återvända ex kärlek.
  Obs: Vänligen detta för endast de som är desperata och fast beslutna att hitta sann kärlek och återställa tillbaka brutet äktenskap ska skicka meddelande för att kontakta Oduduwa för hjälp e-postadress: {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG