06:00 15 Feb 2018

Idag flyttar bloggen från Nöjesguiden och den ENDA adress ni ska använda framöver är www.bloggbevakning.se

Men…
Den gamla bloggen kommer ligga kvar här på Nöjesguiden men alla gamla inlägg har flyttats med till www.bloggbevakning.se och jag kommer inte ha någonting med det som ligger kvar hos Nöjesguiden att göra efter idag.
Jag kommer inte vara här inne och svara på kommentarer utan all aktivitet kommer ske på www.bloggbevakning.se

FRÅN OCH MED NU ÄR DET BARA EN ADRESS SOM GÄLLER OCH DET ÄR:

WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE

21:00 14 Feb 2018

Blondinbella:

Under förmiddagen har jag haft möten och strax ska jag iväg på en Alla-hjärtans-dag lunch med en person jag tycker om. Mysigt.
[…]
Dom doftade helt ljuvligt. Efter det blev jag utbjuden till Matbaren för lunch. En väldig härlig Alla Hjärtans-dag minst sagt. Han jag träffar gör mig väldigt glad och harmonisk och i helgen väntar Köpenhamn tillsammans. Ser fram emot det!//Bella

Sist dejting kom på tal så hävdade Bella bestämt att hon minsann bara dejtade utomlands eftersom hon är så påpassad i Sverige och det då skulle ta fokus från hennes företag.
Det måste ha varit slut på privatplan att hyra över dagen eller så var följande citat från SvD lite av en osanning och mer i syfte att få Bella att framstå som en lika påpassad kändis som Prinsessan Diana var på sin tid.

Ska jag träffa en person gör jag det i ett annat land. Det är två timmar till London. En till Paris. De gånger jag bara vill vara Isabella och inte tänka på morgondagen åker jag någonstans. Annars hamnar det i en skvallertidning. Det tar fokus från bolaget.//Bella

För än så länge har jag inte fått några pushmeddelanden från varken Aftonbladet eller Expressen om att Bella ska ha synt ute i Stockholm med en främmande man och inte heller Flashback verkar ha någon ny tråd i ämnet.

Det är inte utan att jag tror att Bella känner sig en aning besviken över det.
Kanske lika bra att be sång och dansmannen ringa in lite anonyma tips till diverse tidningsredaktioner för att upprätthålla myten och auran kring Bella som hela Sveriges svar på Oprah Winfrey som måste resa utomlands för att dejta?
Om han smyger efter dem och tar några halvsuddiga bilder från någon buske, men så fortfarande att man ser att det är Bella på bilden och bifogar till tidningarna så borde ju saken vara biff. (Eller..kanske inte biff eftersom Bella mest äter plantbaserat, men kanske tofu? Saken är tofu!)

 

18:00 10 Sep 2017

Pernilla Wahlgren/Bianca Ingrosso:

För visst måste det där vinet som Pernilla gör så mycket smygreklam för som orsakat denna något dimmiga framtoning?
Hon verkar go! Skål, Wahlgrenskan! Skål!

 

Carolina Gynning/Felicia Grimmenhag:

Jag såg den här bilden på Carolina Gynnings Instagram, blev nyfiken och gick vidare till Felicias konto, hennes blogg och hamnade slutligen på hennes Youtubekanal.
Hur är det här möjligt?
Hur kan hästen förstå vad hon vill att den ska göra utan att kunna ge hjälper med skänklarna? HUR?
På filmen här ovan så gör hästen skänkelvikningar – utan skänkelhjälper! Kan någon förklara hur det här går till?
Telepati? Löften om extra havre?
Herregud, jag har nog aldrig varit så imponerad tidigare och Felicia kom precis femma i EM i paradressyr, så stort grattis!
Du är fantastisk!!!!!

Lite bakgrund:
Läkarna tvingades amputera Felicias båda ben efter att den moped hon och hennes vän färdats på rammats av en Porsche i hög hastighet när Felicia var 17 år.
10 veckor senare satt hon i sadeln igen.
Ni kan läsa mer HÄR och HÄR!

Camilla Läckberg:

AAAH, det där med alkohol och mobiltelefoner alltså! När ska vi läsa oss att sitta på de kliande fingrarna när vi har fått i oss några glas?
Alla som ALDRIG skickat en sms man ångrar dagen efter räcker upp en hand! Hello Herr Ågren!

Camilla Läckberg överraskades nämligen med en ”fruhippa” i helgen och helt plötsligt dök det upp ett inlägg på hennes Instagram med följande text – skriver Aftonbladet:

”Jag är på Ingarö. Simon hänger med övriga barnen. Martin Melin är i Uddevalla med sin nya kärlek”.

..varpå hon avslutade inlägget med att tagga den nya kärlekens Instagramprofil och orden ”Life is good”.

Efter att Aftonbladet kontaktat Martin Melin angående detta så raderar Camilla plötsligt sitt inlägg men hon har redan hunnit få rejält med skäll bland kommentarerna av läsare som tycker att hon nått ett nytt lågvattenmärke och att tilltaget är sjukt onödigt och omoget.
Den person som Camilla Läckberg taggat och pekat ut som Martin Melins nya kärlek tycks inte heller ha uppskattat inlägget. Redan 20 minuter efter att Camilla Läckberg pekat ut personen som sitt ex nya kärlek är kontot raderat.
När Aftonbladet till slut når Martin Melin via sms tillbakavisar han att han skulle ha en ny kärlek:
”Haha. Nej, tyvärr. Vet inte varför hon skrev det!?” skriver han i vad jag tolkar som ett sms.

”Vet inte vad Camilla ville säga med kontot. Men jag är varken i Uddevalla eller har en ny kärlek”. blir svaret på frågan om han känner personen som Camilla taggat.

Ellen Bergström/Daniel Paris:

Ellen Bergström äger micken i sitt freestyleframträdande med Daniel Paris på dans här ovan.

Jag skulle vilja säga att hon skulle kunna vinna vilket dj-battle so helst men eftersom Dagens Medias chefredaktör Niclas Rislund fått igenom sin ansökan hos Patent och Registreringsverket att varumärkesskydda ”dj-battle” så får det kort och gott kallas för diskjockey-krig istället.
”Välkommen på diskjockey-krig på Sturekompaniet” låten ungefär lika sexigt som ”Välkommen på mjällföreläsning på Kulturhuset”.

Det här måste nog vara det mest cringe-värdiga och det mest skämskudde-förtjänta tilltag jag någonsin skådat, men jag är inte säker på vem som ska ha skämskudde – Niclas Rislund som ansökt eller Patent och registreringsverket som godkänt?
The DMC World DJ Championships har funnit sedan 1985 så om det är någon som har eller borde ha patent på ordet DJ-battle så är det dem – inte någon tomte utan taktkänsla från Dagens Media som med största sannolikhet dansar lika bra som jag har lokalsinne.
Herregud, kan man lägga in sitt veto någonstans?

22:39 9 Sep 2017

…så jobbar jag och Nöjesguiden på att få fram en chattfunktion till måndag då jag planerar att befinna mig i Södertälje för att bevaka en viss biljettförsäljerskas rättegång.
Förhoppningsvis funkar det så jag slipper sitta och uppdatera ett inlägg stup i kvarten och ni kan kommentera samtidigt – ni vet en sån där funktion som Aftonbladet har när de chattar från presskonferenser och liknande.

Vill ni att jag åker även om jag inte får fram en chattfunktion?

Foki:

Jag har pratat med min f.d. advokat om allt som har hänt och avskedade honom officiellt med omedelbar verkan. Han försvarade sig inte för att han vet att det han gjorde var fel och sa bara att han ångrade att det kostade oss vänskap. Men jag tänker inte se tillbaka och det kommer aldrig att bli detsamma som förr sa jag till honom. Bättre att vi går i skilda vägar.//Foki

Idag meddelade Foki att hon sparkat sin tidigare advokat efter att han lurat henne och hennes företag på pengar.
Jag tyckte att hon borde anmält honom men hon vill inte göra det på grund av att hans bebis behöver sin pappa.
Det borde ju HAN ha hänt på innan han började begå brottsliga handlingar och ingenting Foki borde bry sig om. Det är HAN som fuckat upp, inte hon.
Men det stämmer som han säger – hon är alldeles för snäll. Jag har släpat den SOB till domstol så det bara skriker om det om det var jag men det är bara jag.
Men hon sparkade honom med omedelbar verkar och det är ju alltid något!

Men jag fattar det inte – Foki är en smart, tuff tjej som driver sina företag och är involverad i varje steg och ändå lyckas hon råka ut för det ena rötägget efter det andra. Det är nästan så man kan börja jämföra det med när jag exempelvis gick från destruktiv relation till destruktiv relation och inte på något sätt såg mitt eget ansvar i det hela.
Till slut frågade jag mig själv – vad är den gemensamma nämnaren i alla mina destruktiva relationer? Jo, jag!
Foki är den gemensamma nämnaren i allt skit som drabbat henne..
Kanske måste hon verkligen se på djupet över vad hon måste ändra på i sig själv för att förhindra att det händer igen? Hon kanske ÄR alldeles för snäll och godtrogen?
Fan, tuffa till dig lite! Morr!

Finest.se:

Enligt den här användaren på Flashback så har hen hackat Finest och efter att ha kollat in informationen hen lagt upp så verkar det stämma.
Så alla användares lösenord mm ligger ute för allmän beskådning tillsammans med allsköns möjlig information. Juicy!

Hur tror ni Finest kommer agera här?

Tack för tips!

Fokis:

Foki och hennes Bill blev inbjudna av Iceland Air att åka med premiärturen av deras interaktiva flygteater-flyg till New York. Det går alltså ut på att hela resan är en show från början till slut med en mängd karaktärer ombord på flygplanet.
Foki verkar ha rådiggat det men för mig kan jag nog inte tänka mig någonting värre.
Herregud, jag är typ livrädd för att personen bredvid mig ska börja prata med mig och aldrig sluta så tänk då att ha ett gäng karaktärer som härjar omkring runt en hela tiden. Jag vill stoppa in mina öronproppar/hörlurar, sova och bara vara själv om jag flyger solo – jag vill definitivt inte bli störd på minsta sätt.

Så att ha en liveföreställning i knät på ett flygplan där man redan sitter som packade sillar och är lite för nära främmande människor man inte själv valt ut – min mardröm.

Youtube:

Sanna mina ord, nu kan du med stolthet i rösten säga att du minsann har mer utbildning än bara grundskola (Tack för påpekande) och ändå inte ha mer allmänbildning än Tjocka Hetsätarkatten på en av hans bättre dagar.
Norrbotten drar fram sitt allra vassaste kort för att locka folk till ödemarken och lanserar Sveriges första Youtube-utbildning.
Du kan alltså söka denna utbildning som kommer göra dig till nästa generation av PewDiePies eller Snapchatmissbrukande Jockisar och Jonnisar – du blir en Youtuber helt enkelt.
Åh, det är tur att Svea rike har subventionerad utbildning utan avgift för jag vill se den förälder som gärna lägger sina besparingar på en att ens barn ska utbilda sig till Youtuber.
(Nu verkar detta egentligen bara vara en film/manusutbildning men faktumet att de valt att kallad den fr Youtube-utbildning får den att framstå som ytterst oseriös!)

Angelica Blick:

Jag tänker ha en hatkvart här på bloggen just nu för ja, det stämmer – jag ÄR avundsjuk! 
För en gångs skull tänker jag erkänna det för just nu stämmer det.
Angelica Blick har träffar Rihanna och det vill jag också, mest för att övertyga henne om att låta mig dansa i hennes nästa video.
Guuuurl, I got some greeeeeatz movez up in huuur! (skämskudde, jag vet..)

Nu ska jag går och slicka mina sår samtidigt som jag stickar en gul offerkofta in honor of Queen RiRi som jag tänker svepa in mig i. Vi ses till hösten! (Kidding)

21:00 8 Sep 2017

Monas Universum:

Mona är på en välgörenhetsresa för att hjälpa utsatta människor med glasögon och i sitt senaste inlägg besöker de en kvinna som precis opererats för hjärntumör och som även har diabetes och är rullstolsburen.
Vad skriver den ytterst sympatiska Mona om besöket?
Jo, följande:

Ni kan ju vara glad över att inte det här är en luktblogg för fisatan vad urin och annat det luktade.//Mona

Det är vad Mona hade att säga om besöket.
Att denna fattiga och utsatta kvinnas hem luktar urin och annat. Av allt denna kvinna som inte ens kan ta sig ur sin rullstol tvingas utstå i sin situation och så känner Mona behovet av att kränka henne på grund av hennes boendesituation.
Känner ni värmen som denna kvinna utstrålar på denna välgörenhetsresa? Det gör jag!
Herregud, hela skärmen håller ju på att smälta.

Optiker utan gränser måste vara supernöjd med sin fantastiska ambassadör! Grattis! Vilket kap!

Tack för tips!

Elena Belle/Natacha Peyre:


Elena Belle (Som Natacha Peyre numera kallar sig) är näste barnaföderska att äta sin moderkaka enligt tidningen Mama.
Yoga Girl gjorde ju det efter att hon födde Lea Luna genom att först torka den och sen göra den till kapslar.
Tror ni att den här trenden kommer komma till Sverige? Att man får med sig sin moderkaka hem från BB och sen ställer sig och tillaga den?

Tror ni man kan göra annat med den än bara torka ut den och stoppa den i kapslar?
Pulled moderkaka?
Moderkaka Benedict?
Chili Con moderkaka?
Moderkaka a la modé?
Fredagsmys-moderkaka?

Tack för tips, Sofie!

Hannalicious:

Eftersom att både jag och Anna behöver spara pengar just nu så hade vi med oss mackor och kvarg att äta till frukost i bilen påväg till Arlanda. En frulle på flygplatsen går ju annars lätt på 150 spänn minst och då är den oftast inte ens god så det var ett smart drag tyckte vi.//Hannalicious

Det här kommer alltså från samma tjej som kan spontantshoppa designerväskor och som hellre gör det än att betala för hela sin lägenhet istället för att föräldrarna ska gå in med pengar.
Men visst, alla ska börja någonstans men det känns ändå fånigt att en 150 kr frukost är det som stör henne, samtidigt som hon åker på en resa till London där hon mer än troligast kommer shoppa sin egen vikt i kläder/skor och handväskor samt käka dyra middagar och klubba nätterna igenom på ställen där drinkarna kostar mer än saffran.
Det känns lite som att sitta på ett radioaktivt fält och oroa sig över att man smutsat ner sina skor. Logiskt? I think naaaaaat!

Ett sätt att spara eller till och med tjäna pengar – sälj en av dina Chanelväskor. Det kommer säga Ka-Ching på kontot. Jag lovar.
Ett annat väldigt enkelt sätt att spara pengar – Stanna hemma.

19:02 14 Maj 2017

Kissie:

Aj aj… En liten blygdläpp ute på vift.
Så det kan gå…

Therese Lindgren:

Collabs med influencer verkar verkligen vara i ropet nu – är det inte Hannalicious så är det Lindgrenskan men det är ju supersmart av företagen. 
Vem skulle inte vilja sätta sitt namn på kläder av någon med så många följare liksom?

Här kommer ett utdrag från NA-KDs sida med Therese kläder – någonting som faller er i smaken?
Rätt neutrala om ni frågar mig, men dock har jag en förkärlek för tishor med budskap på så tumme upp på den!
Det jag har svårt att fatta är varför man väljer att ”designa” ett par vita jeans. Finns det inte tillräckligt med vita jeans eller?

Cissi Wallin:

Rimliga föräldrar låter inte sina ungar leka krig i full stridsmundering. Rimliga föräldrar uppmuntrar inte sina söner (eller döttrar, men den stereotypa killiga könsroller är i fokus här och också det absolut största problemet) till att varken glorifiera eller bejaka våld.
[…]
Alltså när pojkar och unga män begår våld och samhället överlag underreagerar och förminskar skiten.
[…]
Men för all del. Låt smågrabbarna härja runt som små legosoldater och fnissa åt när de gömmer sig i buskarna och lurpassar på varann med en vattenpistol, förlåt menar gevär som är replikor av sånt som barnsoldater i andra delar av världen kånkar runt på, med syfte att döda. Var helt analys-, historie- och respektlös vetja. Boys will be boys.//Cissi

Kalla mig extra PK eller Cissi Wallin-vänlig men när det kommer till att leka krig så ställer jag mig helt i hennes ringhörna.
Det är förlegat, idioti och förringar ett stort problem i vårt samhälle.

Kommentarerna verkar vara avstängda på hennes inlägg så jag har inget sätt att veta om läsarna höll med henne eller inte, men gör ni?

#CamCam&Cissi eller #leksakspistol?

 

Yoga_girl:

Grönt, grönt, grönt, grönt och sen RÖTT!! 
Vad har Yoga_girl gjort för att förtjäna denna attack på sin annars så gröna följtrend?

Det här:
En amningsbild. Instagram RASAR!!!
Rasar OCH avföljer!
Det mest naturliga en mamma och barn kan göra – och man avföljer.

Frågan är väl vad som hade hänt om det stått ett glas vin med i bilden?
Hade Instagram exploderat?

Tack för tips!