06:00 15 Feb 2018

Idag flyttar bloggen från Nöjesguiden och den ENDA adress ni ska använda framöver är www.bloggbevakning.se

Men…
Den gamla bloggen kommer ligga kvar här på Nöjesguiden men alla gamla inlägg har flyttats med till www.bloggbevakning.se och jag kommer inte ha någonting med det som ligger kvar hos Nöjesguiden att göra efter idag.
Jag kommer inte vara här inne och svara på kommentarer utan all aktivitet kommer ske på www.bloggbevakning.se

FRÅN OCH MED NU ÄR DET BARA EN ADRESS SOM GÄLLER OCH DET ÄR:

WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE
WWW.BLOGGBEVAKNING.SE

21:00 14 Feb 2018

Blondinbella:

Under förmiddagen har jag haft möten och strax ska jag iväg på en Alla-hjärtans-dag lunch med en person jag tycker om. Mysigt.
[…]
Dom doftade helt ljuvligt. Efter det blev jag utbjuden till Matbaren för lunch. En väldig härlig Alla Hjärtans-dag minst sagt. Han jag träffar gör mig väldigt glad och harmonisk och i helgen väntar Köpenhamn tillsammans. Ser fram emot det!//Bella

Sist dejting kom på tal så hävdade Bella bestämt att hon minsann bara dejtade utomlands eftersom hon är så påpassad i Sverige och det då skulle ta fokus från hennes företag.
Det måste ha varit slut på privatplan att hyra över dagen eller så var följande citat från SvD lite av en osanning och mer i syfte att få Bella att framstå som en lika påpassad kändis som Prinsessan Diana var på sin tid.

Ska jag träffa en person gör jag det i ett annat land. Det är två timmar till London. En till Paris. De gånger jag bara vill vara Isabella och inte tänka på morgondagen åker jag någonstans. Annars hamnar det i en skvallertidning. Det tar fokus från bolaget.//Bella

För än så länge har jag inte fått några pushmeddelanden från varken Aftonbladet eller Expressen om att Bella ska ha synt ute i Stockholm med en främmande man och inte heller Flashback verkar ha någon ny tråd i ämnet.

Det är inte utan att jag tror att Bella känner sig en aning besviken över det.
Kanske lika bra att be sång och dansmannen ringa in lite anonyma tips till diverse tidningsredaktioner för att upprätthålla myten och auran kring Bella som hela Sveriges svar på Oprah Winfrey som måste resa utomlands för att dejta?
Om han smyger efter dem och tar några halvsuddiga bilder från någon buske, men så fortfarande att man ser att det är Bella på bilden och bifogar till tidningarna så borde ju saken vara biff. (Eller..kanske inte biff eftersom Bella mest äter plantbaserat, men kanske tofu? Saken är tofu!)

 

09:00 10 Okt 2017

Yoga Girl:

I was called a whore by another woman today. She sent me a private message and when I opened it months of horrible name calling and aggressive comments blended in with quasi-spiritual quotes and suggestions on how I should be living my life came pouring out. Her bio read "kind, conscious human being"😂 I shared it in my Instagram story because it pissed me off but after realizing I didn't blur her name out all the way I deleted it (not because I don't think she deserves to be called out for trolling – she does – but because I know the drama, however well intended, a giant community of people can bring)😘 Someone asked me to reflect on why being called a whore pisses me off (great question!). It offends me because she is fueling a fire that the patriarchal society we live in has been burning women on for years. I'm not sure why this woman felt I fit into the category of "whore" – is it me being on social media? The way I speak? The way I dress? Or is being an independent woman enough to qualify? Women. We NEED to treat each other like the sisters we are! Start acting as an integral part of a global sisterhood and before you know it… You will be. There is enough inequality in the world and enough people out there telling us we lesser than (women still make only 70 cents to the fucking dollar compared to men!). I'm ranting now because I'm still pissed off and please, don't tell me to "stop focusing on the negative". I focus on the positive all day every day! I'm allowed to voice my opinion when I feel offended. NOW: REPLY SOMETHING BEAUTIFUL TO THE LAST COMMENT YOU SEE IN THIS COMMENT SECTION! Write to the person that's just commented above you with a bit of love, kindness, compassion, unity. We all need it. LET'S LOVE BOMB EACH OTHER THIS COMMENT SECTION!!!!!!!❤️💛💚💙💜 #love #feminism #smashthepatriarchy #sisterhood

A post shared by Rachel Brathen (@yoga_girl) on

Varför kallar man en annan kvinna för hora?
Så vida hon inte säljer sex – vilket jag är rätt så övertygad om att Rachel ”Yoga Girl” Bråthen inte gör så finns det väl ingen anledning att kalla henne för det. Och inte annars heller. Sedan när kallar vi andra kvinnor vid deras yrken?
För det är faktiskt allt det är. Ett yrke. Kanske inte ett yrke som står så högt i kurs eller som är lika väl respekterat som ”influencer” eller revisor men dock ett yrke.
Att kalla en annan kvinna för hora känns ungefär lika sofistikerat som att skrika ”MEN DUUUUUURÅ” när det är någonting vi inte håller med om.
Kritisera gärna hennes downward dog, hennes så jäkla icke ergonomiska bärsele eller hennes val att ha en bar på sitt yogacenter. Alltid stör det någon…

Det är alla saker som yogagalna mammapoliser skulle kunna gå bananas över, men att kalla henne för en hora… Suck! Välkommen till 2017 då kvinnors ordförråd borde vara mer utvecklade än odret ”hora”.
Det säger så mycket mer om kvinnan – som enligt sig själv är en ”kind, conscious human beeing…I beg to disagree – än de gör om Yoga girl. Men visst…vill du låta som en osympatisk mellanstadiekille från Emmasbodas Bjurbäcksskolan boende på Ametiststigen på 1990-talet så var så god.
Fy, tvi, skäms och urk på dig! Jag hoppas att du är svensk och läser här inne ikväll! Du är en dålig ursäkt för en medmänniska med ett lika bristande ordförråd som Tjocka Hetsätarkatten. Han kan säga jam och han kan säga bräk när han är hungrig och det är fan ett mer avancerat ordförråd än vad du verkar ha.
Sitt ner och håll klaffen!

Anna Book:

Yes, japp, yup!
”Anna Maria Theresa Book Toledano tack och amen” tog hem segern i årets och världens första upplaga av Biggest Loser VIP, och redan nu kan ni höra vad hon hade att säga om tävlingen, sina medkompatanter, sin nymfomani och kommande plastik kirurgi.
Här får ni ett smakprov men om ni vill höra hela härligheten i sin helhet så rekommenderar jag er att besöka mina bästisar Myggis och Åzzzzzzas podd ”Multimammorna” där Anna spiller fler beans än hon ätit under hela hösten.

 

 

20:50 9 Okt 2017

Biggest Loser/Anna Book:

TJOOOHOOOOO!
Har ni laddat med superminikeso, vatten med frusna hallon och en sju helvetes massa snus?
Om svaret på dem frågan är ett rungande JAAAAA! så betyder det att ni är redo för finalernas final – nämligen BIGGEST LOSER!
Vem kommer ta hem bucklan som årets ”förlorare”? Blir det Boken, blir det LouLou eller kommer vår allsmäktige Runar stå där som slutgiltig segrare, vem vet, vem veeeeeet!?!

Allt jag vet är att det är spännande och att NUUUUUUUU KÖR VI! (Sorry för Melloreferens!)

Blondinbella:

Vi jobbar med en byrå som heter Good Luck Have Fun och dom måste nog tycka att jag är världens jobbigaste kund. Men det är ingen enkel grej att ändra ett helt varumärke, det måste kännas 100% rätt. Jag vill ha en design som jag kan leva med tills jag själv är gammal. Det måste vara tidlöst, klassiskt, feminint och skandinaviskt. Drömmen är en mix av Laura Mercier och Byredo. Lättare sagt än gjort.//Bella

Bella är på jakt efter en ny design till sina produkter och här ovan ser ni två exempel.
Den översta får jag spontant Apoliva-vibes från och de understa känner som Axe – manly man man!
Vad tycker ni? Gillar ni någon? Ingen? Båda?

Jag tycker fortfarande att Bella borde återinföra LCC-cykeln och den borde även stå modell för hennes produkter – tycker ni inte?

Paradise Hotel:

Isabelle Hambes hårda förolämpning mot Johanna Nikkinen gjorde tittarna rasande.
Nu får ”Paradise hotel”-deltagaren mordhot – och vågar inte gå ut.
– Jag förtjänar inte det här, säger hon till Aftonbladet.

Det var under parcermonin förra veckan då Johanna Nikkinen valde att byta ut sin dåvarande partner Pierre mot Haidar, en deltagare som hon tidigare i programmet haft en romans med, för 20 000 kr som Isabelle lät de trevliga orden ”Lilla äckliga h*ra” slinka ut. Textat och allt av produktionsbolaget som inte ville att någon skulle missa den lilla ömhetsbetygelsen.

Tv-tittarna reagerade starkt på Isabelle Hambes ord – och på bara några dagar har hon fått tiotals mordhot skickade till sig på sociala medier.
Hon har fått bilder skickade till sig på sitt hus i Malmö, sin lägenhet i Stockholm och folk som säger att hon borde undvika att gå ut, för de kommer få tag i henne.
I dagarna blev Isabelle överfallen av ett gäng tjejer i tunnelbanan, rapporterar Aftonbladet vidare.
Nu har hon sjukskrivit sig från jobbet eftersom hon inte vågar gå ut.
– Jag vill bara krypa in under en sten.
Isabelle ångrar de kränkande orden, men tycker att de som hotat henne har gått för långt.

Och det kan jag hålla med om.
Att hålla på att kalla folk för hora är töntigt, fånigt och typ det man tar till när man brister i sitt ordförråd men att skicka mordhot till folk på grund av någonting som yttrats i ett program som går ut på spel, mind games och pakter? Snälla någon.. det är just därför folk tittar på programmet från första början.
Om alla hade suttit i en ring och sjungit ”kumbaya my lord” och lottat vem som skulle åkt ut – eller ännu värre – kört en Real World där INGEN åker ut utan man bara ska leva ihop..tjoohooo – så hade ju inte en käft kollar på programmet.
Vi vill ha drama, alkohol, pakter, snuskigt knulleri, svek, knivar i ryggar och lögner på bästa sändningstid! Det är vad vi vill ha och vi vill ha det NU!!!!!!
Det är sociala medier-profiler när de är i sitt esse! Och jag vill ha in Samir! NU! Vår lilla solstråle Samir.

Stora Influencerpriset:

Är det någon mer än jag som tror att den här galan för inbördes beundran kommer bli en flopp?
Den enda som inte tror det är nog Margaux eftersom hon är nominerad till ”Årets Influencer”.
Jag fick en ganska negativ inställning till Svenska Influencer när jag ansökte om medlemskap och fick avslag då jag inte ”passade in i deras gäng” men när jag frågade om de kunde ge något exempel på varför min ansökan blev avslagen möttes jag av kompakt tystnad.
Det är helt okej att ge avslag och hänvisa till någon paragraf men att sedan inte kunna ge något exempel på det fullkomligt skriker professionalism, framför allt som jag fick vänta ungefär 4 månader på mitt svar och inte fick avslag förrän jag stillsamt undrade vad som hände med min ansökan.
Nu förstår jag inte vad själva syftet med ”Svenska Influencer” är då det knappt går att återfinns en enda storbloggare på deras medlemslista och jag mest ville ge dem i alla fall EN storbloggare genom att ansöka om medlemskap men nej, se det gick inte.. 🙂
Men det är klart, man vill väl hellre ha bloggare som aktivt arbetar med att knöla in så mycket smygreklam som det bara går på sina bloggar än att ha med någon som arbetat aktivt med att stoppa det. Så klart.
Att jag inte tänkte på det.

Men då…åter till galan.
Svenska influencers kommer inte bjuda in några relevanta storbloggare så vida de inte är PRO-medlemmar, vilket betyder att ingen för utom Margaux kommer vara på plats. Alla andra får snällt köpa sina egna biljetter för att närvara. Tror ni Kissie, Bella, Kenza, Angelica Blick eller egentligen vilken annan storbloggare som helst skulle göra det? De skulle ju knappt närvara om de var nominerade men se, det blir man inte heller så vida man inte är betalande medlem av nätverket så den här galan är verkligen en lose/lose-situation.
Eller tror Svenska Influencer att alla storbloggare kommer köpa medlemskap till nästa år för att kunna få bli nominerade?
Jag tror de bryr sig lika mycket om en sådan award som Alison Sweeney brydde sig om sin ”Soapie awards” i det här avsnittet?
De har lyckats lura dit ett par stackare som prisutdelare för att inte den röda mattan ska eka tragikomiskt tom men det är också allt.

Och vad kostar biljetterna?
700(!) spänn styck!!!
Jag hade eventuellt betalat 70 kronor för en biljett men 700 kr för att se klubben för inbördes ingluencerbeundran ge priset till varandra? Jag tror jag hellre sparkar mig trött i sängen faktiskt..
Hur många tror ni de sålt? Jag gissar på tolv stycken… 😉

Om jag är bitter? Nä…eller kanske lite….hehe… men mest nää.. jag tycker mest det är oprofessionellt att ge ett avslag på 3 sekunder efter 4 månaders väntan utan att kunna ge ett enda konkret exempel på varför.
Vill man inte ha mig med så gör det mig föga men ha gärna något bättre att komma med än några floskliga stadgar som kan innebära allt från att man inte gillar att jag hänger ut bloggare som sysslar med smygreklam till att man misstänker att jag har någon typ av samröre med Nordkorea och kommer få döpa nästa atombomb som ska testas till Bloggbevakning.

Men jag tror definitivt på återtåget av en sociala medier-award. Gör bara som Svenska Influencers och sen tvärt om! Där har ni ett vinnande koncept!
(Ni fattar ju varför jag inte fick bli medlem. Hur jävla o-systerlig är inte jag liksom… 🙂

Paow/Lance Hedman/Nellie Berntsson:

Sjuttonåriga kändisbarnet Lance Hedman Graaf dök tidigare i år upp som Nellie Berntssons nya pojkvän i typ en kvart, och verkar ha fått blodad tand för nu återfinns han nämligen i klorna på nästa bloggare – nämligen Paow som knappt verkar tro sina öron när han berättar för henne att han är 17 år när hon ligger och pillar honom i håret.
Han ska evemtuellt ha varit med på Kasai i helgen men de filmerna har tyvärr försvunnit från Instastories och Snapchat man jag minns att jag såg dem under natten – oklart var de var ifrån men Paow var i alla fall där.

Vad tror ni mamma Maggan tycker om att hennes sjuttonåriga son – eventuellt – hänger på klubbar tillsammans med Paow?

Kissie:

Alltså vet ni vad jag har fått höra från flera kända kvinnliga ansikten på senaste? Att en person jag träffade förut skickar ut meddelanden som lyder på ett ungefär såhär “Hej Anna (exempel) .Jag brukade vara ihop Kissie. Det höll inte, vi växa ifrån varandra. Är du singel?”Hur pinsamt är inte det egentligen? 🙁 Som sagt har detta alltså skickats till flera kändare kvinnor i
[…]
Min reaktion när jag läste vi växte ifrån varandra. Under 2 månader hinner inte ens mitt löshår växa ut!//Kissie

Men alltså, vad är det för tomte som går runt och försöker ragga tjejer genom att name droppa Kissie?
Hon har kanske inte gått ut med alla killar hon dejtat sedan det tog slut med C men på rak arm lägger jag min gissning på en viss radiopratare som mer än gärna pratade om vem han dejtade då det begav sig, även fast Kissie själv ville ligga lite lågt med relationen av respekt till sitt ex.

Vad mer borde man kunna droppa för info för att försöka lura till sig en dejt?
– Tja, jag har fjorton köttätande växter där hemma som ska tävla i nya Biggest Loser VIP Plant. Dejt?
– Men häääj! Jag råkade sova över inne på samma toalett på Ica Maxi som Anna Book haft sex på efter att jag däckat efter en blöt natt på krogen. Dejt?
– Jag har extra många tänder i min mun efter att ha gått bananas på Brottbykliniken! Dejt?
– Hola! Jag kan få in lika många pingisbollar i munnen som Blondinbellas assistent sjunger ABBA på en vecka! Dejt?
– ChaCha bloggen! Jag har en svart hårlös katt där hemma med extra mycket hud på magen! Dejt?

 

Blondinbella:

Jag har alltid varit ett fan av söndagar. Speciellt när det regnar och är lite höstruskigt. Vi har inte ens lämnat hemmet idag utan bara lekt och myst. Vi har målat, byggt torn och ätit äppelpaj.//Bella

Bella, Gillis och Salsan har hängt ute på ön idag och har inte lämnat hemmets lugna vrå på hela dagen. Igår kritiserades Bella för att både vara ute och flänga med barnen och vara en dålig förebild för fattiga föräldrar eftersom hon tog med sin barnen till Junibacken, så spänningen var olidlig….
– Vad skulle kommentarerna fokusera på idag?
– Vem som fotar barnen? (Nääääää! Who am I kidding! Det är ju mamma Bella juuuuu!)
– Varför hon älskar söndagar när hon brukar påpeka hur mycket hon fullkomligt äääälskar måndagar då hon får gå till jobbet – ett jobb på ett företag som växer så det knakar?
– Frågor om vad bordet/soffan/ljusen/hyllan/lampan/spegeln/gardinerna/vasen/stolarna är för märke och huruvida de är sponsrade?
– Någon mammapolis som vid min guuuuuuuuud hoppas färgerna/leksakerna är ekologiskt, giftfritt, ergonomiskt anpassade för barn eftersom Bella antas vara en dålig förälder och en ännu sämre förebild för….typ allt som man kan tänka sig. (Detta kommer från en underbar kommentar från en av Bellas läsare vid namn Bea)

Men nä…. dagens kommentar handlar om det här imponerande klosstornet som Bella och kidsen har byggt.


Ja, tänk bara! Golvet kan bli förstört eftersom klossar för barn normalt väger som en Fiat Uno med automatlåda.
Barnen kan faktiskt DÖ om de får en kloss i huvudet! Skit i golvet liksom – skulle tornet rasa så skulle det slå upp ett hål i golvet och marken som skulle nå halvvägs till Kina och TÄNK om något av barnen skulle ramla ner där i!!! Som ett slukhål. Tjoff bara… Borta!
Och vad mer!?! TÄNDA LJUS!!!??? RUNT BARNEN!?
Små barn kan fatta eld lika lätt som en adventsljusstake fylld med obehandlad vitmossa som man somnat ifrån efter lite för många fula muggar årets Blossaglögg.
POFF bara så har de brunnit upp!
Så Bella! Jag gillar inte att komma med goda råd och det där med slukhålet kan jag inte göra mycket åt men när det kommer till de lättantända barnen och de tungt fallande klossarna kan jag komma med en och annan visdomspärla.
1. Hjälm. Se till att barnen har hjälm på sig under all lek, inga undantag. En rosa till Salsan och en blå till Gillis för att inte blanda ihop den.
2. Utbilda dem till små brandingenjörer och införskaffa en brandsläckare till hemmet. Eftersom du inte tillhör pöbeln så skulle jag rekommendera den här nedan från Hermes eftersom image aldrig tar semester.

You are welcome!

17:25 8 Okt 2017

Lady Dahmer:

Kan NÅGON förklara för mig varför Gert Fylking – av alla människor – är inne och kommenterar Lady Dahmers inlägg om tandvärk med märkliga påståenden kring feminism?

Är han den nya Joakim Lamotte? Ni vet, mannen, myten, legenden och stjärnan som gör mer för feminismen än de flesta kvinnor…

Blondinbella:

Det är inte lätt att få till bloggen en lördag med barnen, full fart sedan vi vaknade. Vi har besökt Junibacken och åkt sagotåg och lekt i Pippihuset. Sedan lördagsmys, bad och läsning. Nu är det snart nattning, bloggen får en bättre chans imorgon. Hoppas ni har haft en bra lördag! //Bella

Bella berättar på sin blogg att hon och barnen varit på Junibacken och lekt och vad händer? Nej, jag menar inte kommentarerna om att hennes barn snart kommer gå in i väggen eftersom de aldrig får ”vara hemma och ta det lugnt” och jag menar heller inte kommentarerna om VEM SOM TAR BILDEN!!!????
Jag menar den här idiotiska kommentaren om att Bella är en dålig förebild för föräldrar som inte har råd att gå på Junibacken med sina barn och hur hon borde göra saker som är gratis med Gillis och Salsan för att inte sticka i ögonen på dessa människor.

Suck. Hon KAN verkligen inte vinna. 
Ja, ett dåligt föredöme är hon. Barnen borde sitta och leka med kottar. Endast. Kottar, som de sedan får äta till middag eftersom det faktiskt finns barn som svälter i världen.

Anna Book:

Aftonbladet har gjort en djupdykning ner i det svarta men fascinerande hål som är Anna Book. Varför har hon skulder hos kronofogden och vad lever hon på? De har alltså kartlagt hennes ekonomi och inkomst ändå tillbaka till 1991. Är folk verkligen så HÄR intresserade av hur mycket pengar hon tjänar?
Eeeeeeh…ja, uppenbarligen eftersom jag sitter och skriver om just det men ändå… Det finns betydligt mer intressanta saker med Boken som jag skulle vilja fråga om före hur mycket pengar hon drog in 1993, men det kanske bara är jag?


Eftersom artiklen är en plus-artikel så kan jag inte endast länka till den eftersom många då kommer bli ilskna när de möter en stängd sida. Jag har således valt ut de riktiga guldkornen ut den till er.
Enjoy!

För att klara sig har Anna Book ibland tvingats sälja smycken och annat som hon en gång köpt eller fått i present.
– Jag har kanske inte ett rikt liv på banken, men jag landar alltid på mina fötter. Jag har sålt sjukt mycket vackra smycken, jag har sålt värdefulla kristallsamlingar, porslin och glas.När jobberbjudandena sinade under en period levde hon till och med på att sälja saker på loppmarknader.
– Jag försörjde mig faktiskt ett tag med att stå på loppis, för jag hade ingen lust att jobba. Jag kände mig som en hora och då menar jag att det hade varit bättre att vara hora på Malmskillnadsgatan än den typ av hora som jag kände mig som. För det kändes som att jag bara åkte iväg och sålde mig för 30 000 på ett företagsgig. Jag mådde inte bra av det och då kände jag att det inte var värt det
[…]

Har Roberto (Toledano, Annas make) fått stå för den ekonomiska tryggheten då?
– Jag skulle precis säga det. Jag är ju gift, jag har en andra hälft som alltid har haft en fast anställning och en trygghet.
[…]
Svängningarna i Anna Books ekonomi har ändå gjort att hennes skulder gång på gång hamnat hos kronofogden.
Just nu har hon tre obetalda räkningar, samtliga är tv-avgifter, en skuld på totalt 5 865 kronor.
Och det är inte första gången hon inte klarat av att betala sina räkningar. 2006 hade hon totalt 120 000 kronor i skulder hos kronofogden.
– Det var ju jättemycket gamla grejer, gud det var massor, säger hon.
Tack vare inkomsterna från ”Let’s dance” det året kunde hon till slut betala tillbaka skulderna.

Men 2012 var det dags igen. Anna Book blev upptaxerad med 80 000 kronor i samband med Skatteverkets utredning av en artistbokares ekonomiska förehavanden.
Flera av Sveriges folkkäraste artister hade tagit emot svarta pengar och Anna Book var en av dem som dömdes att betala straffskatt. Till slut hamnade en skuld på 63 000 kronor hos kronofogden.
– Ja den var inte rolig, den var hemsk, då hade jag också förlitat mig jättemycket på en person som jag litade blint på.
Bland annat mätte kronofogden ut Anna Books spanska riddarrustning från 1400-talet. Hon beskriver det som en förnedring.
– Jag har också gått igenom förnedringen av att ha kronofogden hemma som sätter lappar på mina saker och trodde att ljuslyktan från Ikea var värdefull. Jag har tagit skiten och aldrig låtit nån annan betala för mig, säger hon.
[…]
Exakt hur mycket skulder Anna Book har hos kronofogden just nu har hon inte koll på.
– Nej, vad kan det ligga på? 10–15 000?

Nästan sex tusen, det är tv-avgiften som inte är betald.
– Ja, men det där är nånting som jag är lite störd på faktiskt. Vi använder ju mest playfunktionerna. Jag gillar inte Systembolaget heller. Folk ska få köpa sprit själva, få bestämma vilka tv-kanaler de vill titta på. Men visst, det är ingen excuse, det är klart att jag ska betala den där räkningen till kronofogden.

Hur kommer det sig att de blir liggande då?
– Jag har alltid betalat mina dagisavgifter, jag betalar mina p-böter, men jag tycker att Radiotjänst är lite byråkratiskt. Jag är lite sned på det där, sen kan jag inte riktigt legitimera det. Jag är envis också, när saker står i mitt namn vill jag klara det själv så jag sa till Roberto när han ville cleara den att ”Nej, jag får snart pengar, jag klarar det själv”. Och nu har jag ju fått pengar så jag får väl skynda mig hem och sen skicka dig ett kvitto och visa att jag har betalt det, säger hon och skrattar.
[…]

Fem dagar före finalen gjorde hon en tatuering på vänster ankel, en svart stjärna och bokstäverna ”BL V.I.P”.
– Jag skaffade den här tatueringen fem dagar före finalen. Jag kände att ingen är ”Biggest loser” mer än Anna Maria Theres Book Toledano, jag är den största vinnaren på riktigt utan att förminska någon annan, för att jag faktiskt för första gången vågade vara brutalt ärlig mot mig själv och säga att jag var inte där för att skaffa mig nya vänner, jag var där för att skaffa ett nytt liv.
[…]
Du är ju väldigt aktiv på Instagram. Men också känd för att blockera mycket följare. I vissa kretsar har det nästan blivit en sport att se hur långt man kan gå innan du blockar de. Är det en metod hos dig?
– Folk tror att det är min metod att blunda för saker och ting eller skärma mig från människor som är av en annan åsikt än jag själv. Men jag accepterar inte nån form av kränkningar eller mobbning och don’t take me for a sheep, jag är inte dum i huvudet, jag känner igen ironi på hundra mils avstånd och jag tycker att shut the fuck up om du inte säger nånting som du verkligen menar. Om nån skriver ”jag tål inte dig”, då känner jag ”okej, det kan jag köpa”, det förstår jag, men vad fan gör du på min live då?

Nu vill hon synas ännu mer.

Tack för tips, Nina!

Jocke & Jonna:

Originellt!
Verkligen..
Varför?
Hur?
När?
Vem?
What?

18:00 7 Okt 2017

Många bloggare har använt sig av och hyllat företaget Sellpy när de rensat i sina garderober. Kenza har gjort reklam för dem och Petra Tungården lika så och de är såååååååå nöjda. Så klart men det finns en sak som de praktiskt nog undvikit att nämna och som som många användare blir varse först när det är för sent.
Sellpy tar nämligen på sig att rensa ur kläder de inte anser vara ”säljvärdiga” – en ”service” som de tar betalt för så många får ett minussaldo innan kläderna ens hamnar på deras sida till försäljning.
Hur de gör denna urgallring och vart de icke godkända kläderna hamnar – om man får tillbaka dem – framgår inte.
Så tack vare, eller på grund av den här utrensningen så får man knappt några pengar alls för sina kläder medan företaget måste gå med storvinst på varje utnyttjad privatperson.
Inlägget här nedan kommer från mitt Facebookflöde men det är verkligen inte första gången jag hör något sådant här om Sellpy.
Här kan man verkligen snacka om att influencers ”lurar” på sina följare en tjänst eftersom det här givetvis inte skulle drabba dem och deras kläder.

Någon av er som använt Sellpy och haft en liknande upplevelse?


Blondinbella:

Jag har spanat in denna baddräkt från Totêmei evigheter och nu blev den min. Totême är Elin Klings märke och allt är så fint. //Bella

Bellas nya baddräkt för 1100 spänn är skrämmande lik en påse från NK.
Tror ni Klingan blivit inspirerad av alla sina besök där?

Tack för tips, Annie!

Kenza/Blondinbella:

Tidigare så var det en och samma trappa som alla bloggare fotades i och nu har det skiftat till att gälla ett och samma badrum istället.
Badrum eller spegelsalen på Versaille – det är bara att välja själv hur man tolka den här marmor och spegel-orgie.
Men hur går det till och vart ligger det här badrummet som både Bella och Kenza fotats i till sina bloggar?
Finns det influencer-scouter som rasslar omkring i Stockholm för att hitta bra platser att fotograferas på och hur kommer det sig att de lyckas hitta samma? Jag kan inte tänka mig att UI och Tourn delar företagshemligheter så som denna guldgruva. Head of location hunting? Kan det vara en titel som är aktuell här? Någon som jobbar nära, nära, nära Bellas Head of Content och Head of unpacking of the bags when on trips?

Någon som känner igen det förresten? Jag måste ju ta en bild där jag själv ligger och åmar uppe på bänken. Bara måste…

Annica Englund/Carolina Gynning:

 

För ett tag sedan upptäckte jag en tjej på Instagram @ColorsByCaroline_ som är otroligt duktig på att måla, hon gör främst ansikten men även kvinnokroppar och dom är så färgsprakande och vackra! I helgen ringde min mobil och hon stod utanför min dörr med denna skapelse. Alltså den här tjejen har då alltså gjort en tavla enbart till mig. Jag är fortfarande så glad och tacksam över denna tavla för den är så himla vacker och hon är så talangfull, fy fasen vad bra du är Caroline! Den här tavlan är magisk och jag vet fortfarande inte vart jag ska sätta den för jag vill verkligen att den ska få en bra plats i mitt hem!//Annica

Annica är så till sig över den här tavlan som en tjej vid namn Caroline målat till henne, men hur unik är den egentligen? Snygg – ja men unik? Nja…
Här ovan har ni tre tavlor – en av dem är Annicas tavla av Caroline, en tavla är gjord av Carolina Gynning och en är från en annan konstnär.
Utan att fuska och tjuvtitta – vem ni vilken tavla som tillhör vilken konstnär?

För att få svaret så behöver du bara markera texten under prickarna här nedan då den är vitfärgad för att inte avslöja svaret på en gång.

…………………………….
1.Den andra konstnären
2. Caroline
3. Carolina Gynning

Gissade du rätt?

Tack för tips, Himmeln!

21:00 6 Okt 2017

Kissie:

Såhär såg jag ut nu när jag kom hem efter mitt första besök hos min psykolog. Och jag som stannade till vid Hemköp på vägen hem för att köpa hem något att äta. Undrade varför folk tittade så mycket, nu fattar jag varför haha.. Ser ju helt förstörd ut! Det är jag inte, men det kom upp mycket känslor hos psykologen.//Kissie

Kissie, Kissie, Kissie! Smink? Hos psykologen?
Det är som att GabJossiskt locka håret innan du ska djuphavsdyka.
Ah ja, det är ett nybörjarmisstag men vi har alla gjort det. Jag tror det är någonting i luften hos psykologer som gör att tårarna börjar rinn så fort man kliver innan för dörren. Antingen någonting i luften eller så är det Mona som står någonstans och hackar lök för brinnande livet iförd cyklop.

Jag undrar hur många influencers som går hos en psykolog men inte berättar om det på sin forum? Döljer det som att det vore någonting att skämmas över. Det är ju tvärt om för bövelen!!!
Att ta ansvar för sitt eget välbefinnande är ju de bästa man kan göra och på samma sätt som man går till läkaren om man inte känner sig riktigt hundra så går man till psykologen av samma anledning. Det är verkligen ingenting att skämmas över eller dölja, jag ska faktiskt själv boka en ny tid till min KBT-psykolog efter ett uppehåll eftersom min prestationsprinsessa börjat smyga sig på mig igen för att sätta krokben för mig i min vardag.
Jag rekommenderar fan alla att gå och prata med någon – högt som lågt. Det kan alltid bara komma ut bra saker ur det.
Men skippa sminket eftersom det med största sannolikhet inte kommer sitta på samma ställe som när du klev in genom dörren som när du går där ifrån och du riskerar att de ut som en tvättbjörn.
Kanske kommer vi snart se psykologer slå sig ihop med fransförlängningssalonger där de kan erbjuda en kombo-deal. 2 för 1.
Terapi plus fransar – 1250 kr.
Bingo!