I went to India and all you got was this lousy blogginlägg

4:11 3 Apr 2015

HAY PEOPLE DET ÄR FREDAG DET ÄR HELG DAGS ATT TAGGA TILL OCH ÄLSKA LIIIIVEEEEEEEEEEET

image

Haaaaaaaah. Ligger i sängen och är helt död. Kristina duschar efter att vi gett varandra motivational peptalks att orka vara vakna längre än till klockan 20 ikväll.

Vi kom till hotellet sent inatt. Somnade kl.0530 lokal tid och gick upp 0830 för att hinna ner innan frukosten stängde. Vet inte om någon nånsin försökt promotea något hälsokoncept bestående av tre timmars sömn men det är inte direkt my cup of tea.

image

Idag har jag jävligaste babyhåret så det blev mittbena. Vi gick på stan en heldag, bokade bil till våra resor de kommande dagarna, gick på bazar och träffade en ung Indier som gick med oss i säkert en timma – som vi först trodde försökte sälja på oss något och sedan upptäckte bara var väldigt trevlig och väldigt uttråkad.

image

Här är en bild på oss på en toa i Moskva. Jättefina toaletter på Sheremetyevo-flygplatsen faktiskt. The more you know osv.

Och just det ja. Kristina är bäst. Detta är helt och hållet mina egna ord och inget som hon på ett eller annat vis fått mig att skriva. New Delhi over and out.

image

3 kommentarer | “I went to India and all you got was this lousy blogginlägg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elvira skriver:

    Hej, ska till London den 8 april men har problem med Oyster Cards.. Det är försent för att köpa online! Går det att fixa på Heathrow eller nån annan stans? Tack på förhand

  2. Linnea skriver:

    Mina favorityoutubers<33 kan knappt bärga mig tills jag får se ert färdiga "projekt" (eller vad en nu ska kalla det) kram!

  3. Johanna skriver:

    Hej Clara! I din video när du svarar på massa frågor säger du att du haft tre längre förhållanden, är det med Svante ett av dem? :) Vad hette de andra killarna? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg