Gött mos på Way Out West

11:31 9 Aug 2013

När vi går in på festivalområdet på torsdagskvällen händer det något fantastiskt. Vi kan inte riktigt bestämma oss för vad vi ska äta. Vi har så mycket att välja på att vi nästan fäller en tår. Här kommer det sjukaste: vi är två vegetarianer och en vegan. Jag önskar att det alltid var så här. (Pik riktad mot krogstockholm eller ska vi kalla det köttstockholm.)  

Det slutar med att vi går till olika matstånd. Jag äter veganchorizo med surkål och fransk potatissallad från Jonsborgs grill, ”Göteborgs korvgubbe- gött mos sedan 1943”, som är en grym grill i Göteborg som har en massa veganska och vegetariska grejer. 
 
. I år är matutbudet också bättre, det finns mer att välja på. Det är mer matstånd som är specialiserade på vegetarisk mat i vanliga fall, inte bara langosstånd som har plockat bort den strimlade skinkan från menyn. Även om jag älskar langos. 
 
Även artisterna får enbart vegetarisk mat. Enligt ryktet klagar ingen. Och vad ska de egentligen klaga på, det är ju gott. 
 
/Sanna Samuelsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp